pengikut :)

Sunday, 11 December 2011

-12



Hari ini entri yang sangat menyentuh jiwa, sangat sangat rasa nak menangis sebab terharu,
entri pun bermulaa... 

ADD RAMAI ORANG KAT FB, LEPAS TU KONON2  MACAM DIA TU GLAMOUR LAA
haa bukan facebook,, segala website social network yang dia ada, tu laah kerja diaa ... add ja orang yang dia suka,, kasi penuh itu friendlist... lepas tu dalam hati cakapp.."aku glamour sebab ada ramai friends".. Hell0 wake up laa,, setakat cyber friends jaa ramai tapi in real life y0u are n0thing,, cmnaa 2? Sah sah kau ni bajet H0T

NAK ORANG KOMEN KAT STATUS DIA TAPI DIA SIKIT PUN TAK PANDANG KAT STATUS KITA
memang ada orang yang macam ni,, dia fikir status yang dia tulis tu bwat orang nak komen laa? lepas orang komen dia bwat bodoh jew,, k0n0n2 dia macam artis larhh .. tak balas komen2 yang dberikan.. h0k al0rrhh,, p0y00 gilaa,,  lepas tuh, bilaa kita letak status yang bezt bezt.. dia tak baca pun.. dia scr0ll jaa ke bwahh ,, dalam hati cakap,, 'perlu ka aku baca status diorang? Dia orang tak H0T ,aku H0T' Fuhhhh! PANAZZ..

CUBA TUNJUK KAT 0RANG YANG DIA NIE C0OL PADAHAL BAJET JAW TUHH
cara cakap bukan main sopan/macho lagi kan? macam z0mbaa ,, takde perasaan.., cakap macam nak mengg0da 0rang.. errr~ perlu ka semua tuhh, cakap macam biasa tak buleyh? laa suara mcam p0ndan rupanyaa,, patutlaaa kepit2 ank tekak tuhh,, aduyaiii! tak bersyukur dengan apa yang Tuhan beri betull laa.. and satuu lagi, dy0wg sukaa pkay fashion yang kool2,,(leather sweater k0non) .tak sedar agaknya yang MALAYSIA niyh cuaca yang amat panaz,,yeah! bajet H0T ...

FAKER!
senang jaa kan!,,. curi gambar 0rang atau guna gambar artiss h0t-h0t ,, lepas 2 akn ramai laa yang add,, bukan susah pn nak jadi seorang fakerr niyh..gebang ja larhh ceritaa pasal diri k0rangg.. mesti semua orang percayaa punyaa,, yelahh! dah pr0file picture tuhh HOT habizz,,. padahall orang laen tak tau yang 2 gambar cousin dyaa,, .bukan dy! cuba tngok gambar dya bet0l2,, rupanya j0ngang! tak pun mukaa dh itam,, tapi edit punyaa pasal,, tarak hall br00! tetap  mletupp.,,~ alahaii ada hati jugak kaw nak jadi hot smpai macam niyh,, errr~ tanya dyaa jangan tanya aku,, :)) 

UPDATE STATUS MENGALAHKAN ARTIST
wahh gituu! artist update status itu ini,,  dyaa pun nak tiruu gakk, maklumlahh friends dah ramai kann? s0 confirm2 ad yang akan komen,,  statu panjang2 plakk tuhh nak canang 1 Malaysia apa yang dia ada , el0k sangat lahh tuhh ,, itu tak apaa lagi,,~ ini kan ,, nak update status mesti lahh ala2 L0nd0n kan?  macam larh MR. G0ogle kau tuhh pandaii sngt,, --' c0ntoh  terbaek MALAY to ENGLISH "anak manja=sp0iled child"  b0d0h ka bangang go0gle niyhh -,- errr!

STAIL FASHION MEGALAHKAN ORANG PUTIH . CAKAP ENGLISH TENGOK?
ni lagi satu,, sedar diri ckit buleyh dk? fesyen bukan main hot lagi niyh... dah macam artist barat dah.. yang lelaki pakai baju panaz2,,. yang p0mpuan pakay baju sendat2,, seksi2 alaa seksaa tuhh,, nampak laa segala alurr semuaa,, nak bwat cmnaa dh dia0rang mmpu,,.. tapi bila ada orang cakap english dengan dia,, haram taktau.. ! ni laa namanya bajet,. cakap orang putih pun berterabur ,,.tak kan nak suwoh mr.google cakapkan,,? haha! ada hati nak dress macam diorang.. ee! bwat malu kaum jaw.., 



0ppss! wiena xckap kat sesiapaa pn.,, klau nak terasaa tuhh amik laa,, wienaa tak suw0hh pnn,,  Chill laa :))



No comments:

Post a Comment